Hogyan működik az AdóBeadó?

Minden, amire szükséged lehet havi, negyedévi és éves bevallásaidhoz, illetve adó- és járulékfizetésedhez, online intézhető – az esetek többségében teljesen automatikusan.

Megoldás
Megoldás
hogyan-mukodik-az-adobeado

Online regisztráció

akár teljesen automatikus ügymenet

A teljes egészében online elvégezhető regisztráció után engedélyt adsz az AdóBeadó vállalkozásodat képviselő könyvelőjének arra, hogy rálássanak kimenő és bejövő számláidra. Csak a bankkivonataidat kell eljuttatnod a részünkre.

Így a bevallások a te mindennapi közreműködésed nélkül, automatikusan készülhetnek el és juthatnak el a hatóságokhoz a szükséges határidőkre.

Az AdóBeadó egyedül a befizetéseket nem intézi el helyetted.

Automatikusan, e-mailben értesítünk mindig, ha bármilyen teendőd van vállalkozásod adóügyeivel kapcsolatban.

Könyvelő-tanácsadó

Személyes könyvelő-tanácsadó

 Minden AdóBeadó ügyfél egy személyes könyvelő-tanácsadót kap, akit telefonon és online egyaránt megkereshet kérdéseivel.

Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások óradíjas alapon

Az AdóBeadó havidíja mindent tartalmaz, amire az adód bevallásával, könyvelésével kapcsolatban szükséged lehet – de szívesen segítünk egyéb kérdésekben is, hiszen szakértőink a Tim Taxation csapatában dolgoznak, így teljes körű adótanácsadást nyújtanak.

Ezekben az esetekben kedvezményes 15.000.-Ft óradíjat számítunk fel – és természetesen mindig előre jelezzük, ha az adott feladat (például adóoptimalizálási tanácsadás) már nem része a havidíjas szolgáltatásnak.

Alkalmazottak könyvelése

Ha alkalmazottat is foglalkoztatsz abban is segítünk

Az AdóBeadó szakértői az alkalmazottaid miatt felmerülő bérszámfejtési feladataidat is megoldják, amelynek kiegészítő havi díjai 3500 Ft + Áfa/fő/hó; Alkalmi munkavállaló: 2000 Ft+Áfa/fő; Változásbejelentések: 2500 Ft+ÁFA/változás;

Részletesebb tájékoztatásra van szükséged?

Keress minket az elérhetőségeink egyikén

Minden világos?
Akkor kezdhetjük is!​

Válassz csomagot!